top of page
Events
Kijk voor de retraites - meerdaagse events op de pagina retraites.
 

Naast de terugkerende bijeenkomsten op dinsdagavonden en vrijdagochtenden, organiseer ik af en toe extra bijeenkomsten. In het bos of met de Gayatri Mantra of een uitgebreidere meditatie op een weekenddag.

Extra BOSBADEN

Zaterdagen  2 en 30 september 2023. Van 10.30 tot 12.00 uur

We beginnen met een meditatieve wandeling, waarin we de aandacht brengen naar het lichaam, de zintuigen, de omgeving. Langzaam zakken we meer en kunnen we ons opgenomen weten in het bos. Je bent vervolgens een half uur op jezelf in het bos. Ik trommel je op en we sluiten gezamenlijk af. Door het kader, de begeleiding en het samenzijn, wordt het makkelijker om werkelijk open en aanwezig in het bos te zijn.

Wanneer je stil in het bos bent, kun je de natuur horen spreken. De stem van de natuur is er een van wijsheid. Deze relativeert, kalmeert en inspireert. Kom het mee ervaren!

 

Kosten: 10 euro. Als je je opgeeft krijg je de precieze startlocatie van me.

PS Tijdens de retraites gaan we ook de natuur in!

Plannen voor de toekomst op het gebied van bosbaden:

Workshop bosbaden: leren mediteren in de natuur. Om je ervaring in de natuur te verdiepen en om je handvatten te bieden voor zelf mediteren. Deze workshop biedt je bovenstaande "lessen"/ handvatten en is daarnaast op zichzelf een bijzondere en verrijkende en inzichtgevende natuurbelevenis.

Workshop fotograferen in de natuur met fotografe Iris van 't Riet.

Bijeenkomst Reis door het MEDICIJNWIEL

Vrijdag 15 september 2023 10.30 tot 15.00 uur op Sacha Kripa in Rossum (Ov)

Het medicijnwiel is een poort naar dieper weten en verbondenheid met alles wat is. Het is het levenswiel zoals de Noord-Amerikaanse indianen dat vorm hebben gegeven. Het medicijnwiel nodigt je uit om te onderzoeken waar je staat in het leven, waar je verlangen naar uit gaat en wat je helpt. Alle seizoenen zijn onderdeel van het jaar en zonder het ene seizoen is het andere er niet. Het wiel leert ons over eenheid en over een cyclische blik op het leven. 

In deze bijeenkomst maken we een medicijnwiel en reizen we door het medicijnwiel onder begeleiding van de drum. Meditatie en de drum helpen om tot heldere, doorvoelde inzichten te komen. De prachtige natuur op Sacha Kripa zorgt voor een reminder en bekrachtiging van de wijsheid die je opdiept tijdens deze bijeenkomst

 

In de agenda kun je de huidige planning zien.


 

Wil je op de hoogte blijven van events, retraites of speciale bijeenkomsten, stuur me dan een bericht. Ik kan je dan op de mailinglijst zetten. Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met een update. Zie contact.

Mamaji-222-bewerkt.jpg
bottom of page