Events
Kijk voor de retraites - meerdaagse events op de pagina retraites.
 

Naast de terugkerende bijeenkomsten op dinsdagavonden en vrijdagochtenden, organiseer ik af en toe extra bijeenkomsten. In het bos of met de Gayatri Mantra of een uitgebreidere meditatie op een weekenddag.

Extra BOSBADEN

Op de zaterdagen 12 november en 26 november kun je van 10.30 tot ongeveer 12 uur mee bosbaden in het Leyense Bos. 

We beginnen met een meditatieve wandeling, waarin we de aandacht brengen naar het lichaam, de zintuigen, de omgeving. Langzaam zakken we meer en kunnen we ons opgenomen weten in het bos. Je bent vervolgens een half uur op jezelf in het bos. Ik trommel je op en we sluiten gezamenlijk af. Door het kader, de begeleiding en het samenzijn, wordt het makkelijker om werkelijk open en aanwezig in het bos te zijn.

Wanneer je stil in het bos bent, kun je de natuur horen spreken. De stem van de natuur is er een van wijsheid. Deze relativeert, kalmeert en inspireert. Kom het mee ervaren!

 

Kosten: 10 euro. Als je je opgeeft krijg je de precieze startlocatie van me.

MANTRA's zingen

Op woensdag 23 november ben je welkom om mee te komen zingen! Ik werk deze avond samen met Roos van Hellevoort van Sorosa uit de Bilt (ook voor massage en soundhealing). Zij begeleidt het mantra zingen op de ukelele.

Het zingen brengt een fijne trilling in je lijf, en vreugde en lichtheid in je hart. Het is de snelste weg van je hoofd naar je hart. Daarnaast vormen de mantra's een gebed om schone kwaliteiten in jezelf, in de wereld aan te roepen (hierin is wezenlijk geen verschil).

Er zijn teksten met de mantra's aanwezig. Ze zijn kort en daarom makkelijk te leren. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. De mantra's worden herhaald waardoor je er steeds meer in komt en het fijne meditatieve ervaring wordt. Het samen zingen creeert een veld waardoor je kunt ontspannen en ontvangen.

Kosten: 15 euro. Graag van tevoren opgeven.

MIDWINTER/ KERSTCEREMONIE

Op woensdag 21 december, de dag van de zonnewende, besteed ik graag aandacht aan het licht en het lichte. In deze tijd waarin de dagen kort zijn en de nachten lang, is het belangrijk om het licht te herinneren. Om niet lijdzaam en verdoofd te zijn, maar helder het licht hoog houden.

Kerstmis vieren biedt een uitnodiging tot bezinning. Ik wil de kerstviering graag invulling geven die diepgang en verbinding biedt naast de kerstboom en het samen eten (wat ook fijn kan zijn).

Met ritueel, mantra en stilte kijken we door de versluiering van al onze ideeen heen en zien we het licht. Het wordt een krachtige ceremonie waarin we door het samen zijn de kracht en het leven in onszelf kunnen vinden en uitstralen.

Kosten: 15 euro. Graag van tevoren opgeven.

In de agenda kun je de huidige planning zien.


 

Wil je op de hoogte blijven van events, retraites of speciale bijeenkomsten, stuur me dan een bericht. Ik kan je dan op de mailinglijst zetten. Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met een update. Zie contact.

Mamaji-222-bewerkt.jpg