top of page
Events

Naast de terugkerende bijeenkomsten op dinsdagavonden en vrijdagochtenden, organiseer ik af en toe extra bijeenkomsten. In het bos of met de Gayatri Mantra of een uitgebreidere meditatie op een weekenddag. Eind december organiseer ik vaak een midwinterceremonie.

Op dit moment houd ik het iets rustiger om tijd en aandacht te kunnen besteden aan de opleiding cranio-sacraaltherapie die ik ben gestart. Dit is een lichaamsgerichte manier van werken die heel meditatief, ontspannend, verzachtend en inzichtgevend is. Een enorm mooie aanvulling op mijn werk.

MEDICIJNWIEL BIJEENKOMST

Op 27 juni ben je welkom voor een mooie bijeenkomst rondom het medicijnwiel op een prachtige krachtplek in Holten.

Het medicijnwiel is een poort naar dieper weten en verbondenheid met alles wat is. Het is het levenswiel zoals de Noord-Amerikaanse indianen dat vorm hebben gegeven. Het medicijnwiel nodigt je uit om te onderzoeken waar je staat in het leven, waar je verlangen naar uitgaat en wat jou helpt op je levenspad

Het wiel representeert alle levensfasen, alle seizoenen. Alle seizoenen zijn onderdeel van het jaar en zonder het ene seizoen is het andere er niet. Zo is het ook in ons leven, waar we afwisselend vreugde en verdriet kunnen ervaren. Het wiel leert ons over eenheid en over een cyclische blik op het leven.

 

In deze bijeenkomst maken we verbinding met het medicijnwiel en reizen we door het wiel onder begeleiding van een sjamanendrum. Meditatie en de drum helpen om tot heldere, doorvoelde inzichten te komen die je zullen helpen om meer ontspannen, steviger en helderder in je leven te staan.

Praktische info

Datum: donderdag 27 juni 2024

Tijd: 9.30 tot 12.30

Locatie: Fliermatenweg 1 in Holten

Bijdrage: 55 euro

Kleding: de bijeenkomst zal buiten plaatsvinden.

Zorg dat je zo gekleed bent als past bij het weer.

Meenemen: opschrijfboekje en pen

Opgeven via: mamajigodefrooij@gmail.com

BOSBADEN

Meestal op vrijdag of in het weekend. Op dit moment even wat minder vaak in verband met bovengenoemde opleiding. Heb je interesse in het bosbaden, laat het me weten, dan kan ik een datum inplannen voor geinteresseerden.

We beginnen met een meditatieve wandeling, waarin we de aandacht brengen naar het lichaam, de zintuigen, de omgeving. Langzaam zakken we meer en kunnen we ons opgenomen weten in het bos. Je bent vervolgens een half uur op jezelf in het bos. Ik trommel je op en we sluiten gezamenlijk af. Door het kader, de begeleiding en het samenzijn, wordt het makkelijker om werkelijk open en aanwezig in het bos te zijn.

Wanneer je stil in het bos bent, kun je de natuur horen spreken. De stem van de natuur is er een van wijsheid. Deze relativeert, kalmeert en inspireert. Kom het mee ervaren!

 

Kosten: 15 euro. Als je je opgeeft krijg je de precieze startlocatie van me

 

In de agenda kun je de huidige planning zien.


 

IMG-20240511-WA0028.jpg

Wil je op de hoogte blijven van events, retraites of speciale bijeenkomsten, stuur me dan een bericht. Ik kan je dan op de mailinglijst zetten. Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met een update. Zie contact.

Mamaji-222-bewerkt.jpg
bottom of page