top of page
Events
Kijk voor de retraites - meerdaagse events op de pagina retraites.
 

Naast de terugkerende bijeenkomsten op dinsdagavonden en vrijdagochtenden, organiseer ik af en toe extra bijeenkomsten. In het bos of met de Gayatri Mantra of een uitgebreidere meditatie op een weekenddag.

Extra BOSBADEN

Zondagen  2 april en 14 mei en zaterdag 10 juni 2023. Van 10.00 tot 11.30 uur

We beginnen met een meditatieve wandeling, waarin we de aandacht brengen naar het lichaam, de zintuigen, de omgeving. Langzaam zakken we meer en kunnen we ons opgenomen weten in het bos. Je bent vervolgens een half uur op jezelf in het bos. Ik trommel je op en we sluiten gezamenlijk af. Door het kader, de begeleiding en het samenzijn, wordt het makkelijker om werkelijk open en aanwezig in het bos te zijn.

Wanneer je stil in het bos bent, kun je de natuur horen spreken. De stem van de natuur is er een van wijsheid. Deze relativeert, kalmeert en inspireert. Kom het mee ervaren!

 

Kosten: 10 euro. Als je je opgeeft krijg je de precieze startlocatie van me.

 

MANTRA's zingen

Op dinsdag 4 april ben je welkom om mee te komen zingen! Ik werk deze avond samen met Roos van Hellevoort van Sorosa uit de Bilt (ook voor massage en soundhealing). Zij begeleidt het mantra zingen op de gitaar.

Het zingen brengt een fijne trilling in je lijf, en vreugde en lichtheid in je hart. Het is de snelste weg van je hoofd naar je hart. Daarnaast vormen de mantra's een gebed om schone kwaliteiten in jezelf, in de wereld aan te roepen (hierin is wezenlijk geen verschil).

Er zijn teksten met de mantra's aanwezig. Ze zijn kort en daarom makkelijk te leren. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. De uitnodiging is van harte te zingen. De mantra's worden herhaald waardoor je er steeds meer in komt en het een fijne meditatieve ervaring wordt. Het samen zingen creeert een veld waardoor je kunt ontspannen en ontvangen.

Kosten: 15 euro. Locatie: Acacialaan 1 in Bilthoven. Graag van tevoren opgeven.

 

In de agenda kun je de huidige planning zien.


 

Wil je op de hoogte blijven van events, retraites of speciale bijeenkomsten, stuur me dan een bericht. Ik kan je dan op de mailinglijst zetten. Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met een update. Zie contact.

Mamaji-222-bewerkt.jpg
bottom of page