Events
Uplifting weekend 

Those who flow as life flows, know they need no other force. - Lao Tsu

Je een weekend lang gedragen en gevoed weten in de prachtige natuur in Twente. Dat is de aanbieding in dit uplifting weekend. Een weekend voor jezelf om te ontspannen, te onderzoeken, stil te zitten en te bewegen. Ondersteund door verschillende 

meditatiebijeenkomsten en de natuur. 

We verblijven op Sacha Kripa waar een prachtige meditatieruimte is, een grote tuin met vijver, bos, vuurplaats en medicijnwiel. Sacha Kripa is gelegen in het natuurgebied het Roder Veld. 

Er is een programma aan de hand van een thema om ons te verdiepen in de mechanismen van het leven. Hierin is ruimte om buiten te zijn, te zitten, liggen, tekenen, schrijven. Het thema voor dit weekend is geven en nemen/ ontvangen.

Deelname aan het weekend helpt je om

  • met andere ogen naar (je) gedrag te kijken

  • anders naar de natuur te kijken

  • regie te nemen in je leven

  • beter te kunnen ontspannen

  • vreugde en verwondering in je leven uit te nodigen

In overleg kun je op vrijdagavond komen.  

Wanneer: een weekend in overleg eind augustus of september. Van za 10.30 tot zo 16.00 uur 2020 

Locatie: Sacha Kripa, Tramweg 11 in Rossum (OV)

Kosten: 165 euro, inclusief vegetarische maaltijden, koffie, thee en versnaperingen.

Er zijn op deze locatie gedeelde slaapkamers en plekken voor een tent en er is een caravan. We zorgen er samen voor dat we er corona-proof kunnen verblijven.

Vervoer: laat het me weten of ik kan helpen met de oragnisatie van een carpool of je op kan halen van station Oldenzaal.

Reis naar krachtplek de Externsteine

Slechts op 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens ligt in het magische Teutoburger Woud een indrukwekkende rotsformatie, de Externsteine. Omstreeks 70 miljoen jaar geleden werd de zachte zandsteen vanuit de aarde omhoog gedrukt en heeft door erosie zijn grillige karakteristieke vorm gekregen. De Externsteine staan bekend als een energetische krachtplaats die verbonden is met o.a. Stonehenge, Chartres en de piramides van Gizeh.

Het bezoeken van deze krachtplek, helpt je om aandacht te geven aan je innerlijke krachtplek. Deze verrijst in de stilte van je hart. Deze reis helpt je om deze kracht in jezelf aan te spreken en te leven. 

 

Wat houdt de reis in?

Tijdens deze 3-daagse reis trekken we het bos in en bezoeken we de stenen en luisteren en voelen we wat deze ons te vertellen hebben. Met de Gayatri Mantra als focus, wordt het een meditatieve reis om stil te zijn, te ontspannen, licht te worden en in alles een spiegel van onszelf te zien. 

We logeren in een eenvoudig hotel op ongeveer 10 minuten loopafstand van de stenen. In het hotel hebben we een ruimte tot onze beschikking waar we elkaar kunnen ontmoeten. We starten en eindigen de dag daar, en zullen er Gayatri Mantra zingen en mediteren.

Geef je je op voor 1 mei, dan kun je voor 330 mee op reis!

De begeleiding van deze reis is in handen van Nashid en Mamaji. Nashid kent de Externsteine heel goed. Het is haar favoriete plek op Aarde. Zij heeft gemerkt hoe makkelijk zij hier samenvalt met de stilte die vol van potentie is. Mamaji is een groot liefhebber van in de natuur zijn en heeft gemerkt hoe alles hier tot haar spreekt. Zowel Nashid als Mamaji hebben zich jarenlang verdiept in de Gayatri Mantra en andere vormen van meditatie en nemen je graag mee op deze reis naar binnen. 

 

Data: dinsdag 9 juni 15 uur tot vrijdag 12 juni 11 uur. Maar ivm coronamaatregelen is de reis tot nader orde uitgesteld.

Locatie: hotel bij de Externsteine, Horn Bad Meindberg in Duitsland

Begeleiding: Mamaji en collega Nashid

Kosten: 350 euro voor 3 overnachtingen en maaltijden. Exclusief drankjes bij het avondeten. 

Bijdrage voor de begeleiding: die bepaal je zelf na afloop.

Vervoer: op eigen gelegenheid. Wij kunnen helpen bij de organisatie van een carpool.

© 2021 by Mamaji Kathelijne Godefrooij. Proudly created with Wix.com