top of page
Events
Kijk voor de retraites - meerdaagse events op de pagina retraites.
 

Naast de terugkerende bijeenkomsten op dinsdagavonden en vrijdagochtenden, organiseer ik af en toe extra bijeenkomsten. In het bos of met de Gayatri Mantra of een uitgebreidere meditatie op een weekenddag. Eind december organiseer ik vaak een midwinterceremonie.

Op dit moment houd ik het iets rustiger om tijd en aandacht te kunnen besteden aan de opleiding cranio-sacraaltherapie die ik ben gestart. Dit is een lichaamsgerichte manier van werken die heel meditatief, ontspannend, verzachtend en inzichtgevend is. Een enorm mooie aanvulling op mijn werk.

BOSBADEN

Meestal op vrijdag of in het weekend. Op dit moment even wat minder vaak in verband met bovengenoemde opleiding. Heb je interesse in het bosbaden, laat het me weten, dan kan ik een datum inplannen voor geinteresseerden.

We beginnen met een meditatieve wandeling, waarin we de aandacht brengen naar het lichaam, de zintuigen, de omgeving. Langzaam zakken we meer en kunnen we ons opgenomen weten in het bos. Je bent vervolgens een half uur op jezelf in het bos. Ik trommel je op en we sluiten gezamenlijk af. Door het kader, de begeleiding en het samenzijn, wordt het makkelijker om werkelijk open en aanwezig in het bos te zijn.

Wanneer je stil in het bos bent, kun je de natuur horen spreken. De stem van de natuur is er een van wijsheid. Deze relativeert, kalmeert en inspireert. Kom het mee ervaren!

 

Kosten: 15 euro. Als je je opgeeft krijg je de precieze startlocatie van me.

PS Tijdens de retraites gaan we ook de natuur in!

 

In de agenda kun je de huidige planning zien.


 

Wil je op de hoogte blijven van events, retraites of speciale bijeenkomsten, stuur me dan een bericht. Ik kan je dan op de mailinglijst zetten. Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met een update. Zie contact.

Mamaji-222-bewerkt.jpg
bottom of page